Default Category

Filteren
Default Category
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Voordelen van wandpanelen voor badkamer, douche, WC en keuken:

  • Zeer snelle montage, 3-4 keer zo snel als tegelen;
  • Door iedereen zelf te monteren;
  • Perfect voor renovatie over bestaande tegels;
  • Exclusieve uitstraling
  • Zeer eenvoudig schoon te houden;
  • Gratis voor u op maat gezaagd;
  • Snelle levering[
  • Topkwaliteit van Blauwschild

Graag een gratis monster ontvangen van deze badkamerplaat? Klik hierboven op "Gratis monster aanvragen" of stuur ons een e-mail met uw verzoek, deze wordt dan direct per PostNL verstuurd.

Meer informatie over acrylaat wandpanelen voor badkamer, douche en WC.

Wij bieden, uit voorraad, de volgende badkamer wandpanelen aan:

Badkamer wandpaneel zwart, RAL 9005, dikte 4 mm
Badkamer wandpaneel wit, RAL 9010 dikte 4 mm
Badkamer wandpaneel wit, RAL 9016 dikte 4 mm
Badkamer wandpaneel grijs, RAL 7023, dikte 4 mm
Badkamer wandpaneel antraciet, RAL 7016, dikte 4 mm
Badkamer wandpaneel beige grijs, RAL 7006, dikte 4 mm

Deze hoogwaardige acrylaat (plexiglas) plaat is van een gegoten topkwaliteit, 100% waterdicht en speciaal gemaakt voor gebruik als wandpaneel in badkamers, keukens en WC's maar ook steeds meer toegepast als spatwand in bijvoorbeeld de keuken, kortom eindeloze toepassingsmogelijkheden. Deze platen zijn door-en-door gekleurd. De acrylaat platen van XXL Direct hebben aan één zijde een diepe glasachtige glans en aan de andere zijde een mooie matte "look" waardoor ze een exclusieve uitstraling bezitten. Beide zijden zijn te gebruiken, aan u de keuze. Verder is acrylaat een harde kunststof, waardoor het materiaal bij gebruik niet snel zal krassen. Door het poriënvrije oppervlak zullen vuil en kalk zich niet snel hechten aan het oppervlak van het materiaal. Goed om te weten, acrylaat is een duurzaam product, het is volledig recyclebaar!

Acrylaat wordt ook wel Plexiglas, Acryl, Perspex of PMMA genoemd. Acrylaat is overigens 25 keer sterker/slagvaster dan glas en daardoor ook veiliger, omdat het minder snel zal breken.

Deze zwarte plaat in RAL 9005 heeft een maximale maat van 3050 mm x 2050 mm, een dikte van 4 mm en is 2 zijdig te gebruiken. Eén zijde is mat, de andere zijde is glanzend. Uiteraard zagen wij deze wandpanelen graag gratis voor u op maat. Geef hierboven de door u gewenste maat in mm in, u ziet direct de prijs.

Gegoten acrylaat (GS) is een zeer mooi materiaal en gemakkelijk zelf te bewerken met een decoupeer of cirkelzaag (fijne tanden en niet te hoge toeren).