Betaalmogelijkheden bij XXL Direct

Voor iedereen is er een passende betaalmogelijkheid bij XXL Direct. Je kunt bij ons afrekenen met betaalmethoden zoals iDEAL, PayPal, Mastercard, Visa, overboeking of Bancontact-Mister Cash. Ben je een bedrijf of instelling? In dat geval kun je ook op rekening betalen (via Biller). Wij rekenen voor alle betaalmethoden géén extra kosten en maken gebruik van een encrypted verbinding om er voor te zorgen dat je een gegarandeerd veilig bezoek en betaling bij ons op de website hebt.

Al onze online betalingen lopen via Buckaroo, een betaalservice die niet voor niets één van de grootste van Nederland is. Bij betaling op rekening maken wij gebruik van Biller, wij bieden hen 30 dagen betaaltermijn voor bedrijven en instellingen. Bij het afrekenen komt deze optie automatisch in beeld wanneer je jouw bedrijfsnaam ingevoerd hebt.

 

Alle betaalopties op een rijtje:

 

iDEAL is dé vertrouwde en snelle manier om uw betaling direct uit te voeren. Na het invoeren van de bestelling word je direct doorgestuurd naar de website van iDEAL. Log in bij jouw bank en volg de betaalinstructies. Betaling bevestigd? Jouw bestelling wordt direct in behandeling genomen en verwerkt.

 

Creditcard betalingen bij XXLdirect met Visa of Mastercard

Met jouw card van MasterCard en VISA kun je veilig en snel online betalen. Bij het afrekenen van de bestelling word je doorgestuurd naar de betaalpagina. Vul vervolgens de gevraagde gegevens in. Na de verificatie van deze gegevens wordt de bestelling direct in behandeling genomen.  

 

Betalen met Bancontact-Mr Cash bij XXLdirect

Als Belgische klant kun je veilig en bovendien zeer gemakkelijk jouw bestelling afrekenen via Bancontact-Mister Cash. Wanneer je bij het afrekenen kiest voor de Bancontact-Mister Cash methode opent de app automatisch. Controleer het bedrag dat je te zien krijgt en kies welke bankpas je wilt gebruiken. Bevestig en geef jouw pincode in. Na de betaling krijg je direct een bevestiging en de bestelling wordt in behandeling genomen.

 

PayPal betalingen bij XXLdirect.nl

PayPal is niet meer weg te denken bij het betalen in webshops. Dankzij de aankoopbescherming welke zij bieden kun je zorgeloos jouw betaling uitvoeren. Bij het afrekenen hoef je alleen in te loggen bij jouw PayPal-account. Na een succesvolle betaling, wordt de bestelling in behandeling genomen.

 

Overboekingen bij XXLdirect.nl

De oudste maar, een nog steeds gebruikte methode om te betalen in onze webshop. Je ontvangt na het plaatsen van jouw order van ons de instructies voor het overschrijven van het verschuldigde bedrag naar Buckaroo, onze payment provider. Wanneer jouw betaling daar binnenkomt wordt deze direct verwerkt en aan ons gemeld zodat wij direct jouw order kunnen verwerken. Let op! Met deze betaalmethode duurt het gemiddeld 2 werkdagen voordat deze verwerkt is. Houd hier rekening mee!

 

Biller betalen op rekening

Betalen op rekening voor bedrijven en instellingen. Achteraf betalen met een betalingstermijn van 30 dagen. Deze betaalmethode wordt automatisch aangeboden nadat je jouw bedrijfsnaam hebt ingevoerd.

 

ICP Leveringen

Buitenlandse bedrijven kunnen bij XXLdirect.nl een bestelling plaatsen zonder hier Nederlandse BTW over te betalen. Je hebt hiervoor een geldig BTW-nummer nodig, deze vul je tijdens het afrekenen in. Onze webshop controleert automatisch het BTW-nummer op geldigheid om een BTW-vrije levering (ICP) te kunnen garanderen.

  

 

Alle betalingen bij XXL Direct lopen via Buckaroo

 

Betalen bij XXLdirect via Buckaroo

Buckaroo Online Payment regelt wereldwijd de veiligheid van online betalingen voor webshops bij financiële instellingen zoals banken en card acquirers. Het bedrijf voldoet aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards (klasse 1) van MasterCard, VISA en American Express. Dit wil zeggen dat Buckaroo geen cardgegevens vastlegt zodanig dat er misbruik van gemaakt kan worden door derden. In geval van misbruik, zal Buckaroo dit te allen tijde melden aan de daarvoor bevoegde Justitionele instantie.

Buckaroo wordt meerdere keren per jaar gecontroleerd op de eisen van PCI Data Security Standards. Daarnaast wordt het bedrijf jaarlijks geaudit door een externe partij die daartoe bevoegd is. Alleen als aan alle eisen voldaan is, wordt het Certificate of Compliance verstrekt.

Mocht er sprake zijn van een onterechte incasso of een geschil met betrekking tot een online betaling, dan kun je dit altijd melden. Ga dan naar de website van Buckaroo klik op het tabblad ‘Consument’. Buckaroo geeft de melding direct aan ons door. De gegeven van Buckaroo zijn:

Buckaroo Online Payment Services BV

www.buckaroo.nl
Postbus 40222
3504 AA Utrecht
Nederland

Tel: +31 30 711 50 00
E-mail: info@buckaroo.nl