Betaalmogelijkheden XXL Direct, genoeg keuze

Voor iedereen is er een passende betaalmogelijkheid bij XXL Direct. Naast de gebruikelijk betaalmethoden als iDEAL, Mastercard, Visa, overboeking en Bancontact-Mister Cash bieden wij ook PayPal en betalen op rekening voor bedrijven en instellingen. Wij rekenen voor al deze betaalmethoden géén extra kosten. Wij maken gebruik van een encrypted verbinding om er voor te zorgen dat u een gegarandeerd veilig bezoek en betaling bij ons op de website heeft.

Al onze online betalingen lopen via Buckaroo, een betaalservice die niet voor niets één van de grootste van Nederland is. Er is één uitzondering, betaling op rekening voor bedrijven en instellingen, wij bieden hen via Biller 30 dagen betaaltermijn. Bij het afrekenen komt deze optie automatisch in beeld wanneer u uw bedrijfsnaam ingevoerd heeft.

 

Alle betaalopties op een rijtje:

 

iDEAL betalen bij XXLdirect

iDEAL is dé vertrouwde en snelle manier om uw betaling direct uit te voeren. Na het invoeren van de bestelling wordt u direct doorgestuurd naar de website van iDEAL. Log in bij uw bank en volg de betaalinstructies. Betaling bevestigd? Uw bestelling wordt direct in behandeling genomen en verwerkt.

 

Creditcard betalingen bij XXLdirect met Visa of Mastercard

Met uw creditcard van MasterCard en VISA kunt u veilig en snel online betalen. Bij het afrekenen van de bestelling wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina. Vul vervolgens de gevraagde gegevens in. Na de verificatie van deze gegevens wordt de bestelling direct in behandeling genomen.  

 

Betalen met Bancontact-Mr Cash bij XXLdirect

Als Belgische klant kunt u veilig en bovendien zeer gemakkelijk uw bestelling afrekenen via Bancontact-Mister Cash. Wanneer u bij het afrekenen kiest voor de Bancontact-Mister Cash methode opent de app automatisch. Controleer het bedrag dat u te zien krijgt en kies welke bankpas u wilt gebruiken. Bevestig en geef uw pincode in. Na de betaling krijgt u direct een bevestiging en de bestelling wordt in behandeling genomen.

 

PayPal betalingen bij XXLdirect.nl

PayPal is nietmeer weg te denken bij het betalen in webshops. Dankzij de aankoopbescherming welke zij bieden kunt u zorgeloos uw betaling uitvoeren. Bij het afrekenen hoeft u alleen in te loggen bij uw PayPal-account. Na een succesvolle betaling, wordt de bestelling in behandeling genomen.

 

Overboekingen bij XXLdirect.nl

De oudste maar nog steeds gebruikte methode om te betalen op onze webshop. U ontvangt na plaatsen van uw order van ons de instructies voor het overschrijven van het verschuldigde bedrag naar Buckaroo, onze payment provider. Wanneer uw betaling daar binnenkomt wordt deze direct verwerkt en aan ons gemeld zodat wij direct uw order kunnen verwerken. Let op! Deze methode duurt gemiddeld 2 werkdagen voordat deze verwerkt is. Houdt hier rekening mee!

 

Biller betalen op rekening

Betalen op rekening voor bedrijven en instellingen. Achteraf betalen met een betalingstermijn van 30 dagen. Deze betaalmethode wordt automatisch aangeboden nadat u uw bedrijfsnaam heeft ingevoerd.

 

ICP Leveringen

Buitenlandse bedrijven kunnen bij XXLdirect.nl een bestelling plaatsen zonder hier Nederlandse BTW over te betalen. U heeft hiervoor een geldig BTW-nummer nodig, deze vult u tijdens het afrekenen in. Onze webshop controleert automatisch het BTW-nummer op geldigheid om een BTW vrije levering (ICP) te kunnen garanderen.

  

 

Alle betalingen bij XXLdirect lopen via Buckaroo

 

Betalen bij XXLdirect via Buckaroo

Buckaroo Online Payment regelt wereldwijd de veiligheid van online betalingen voor webshops bij financiële instellingen zoals banken en creditcard acquirers. Het bedrijf voldoet aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards (klasse 1) van MasterCard, VISA en American Express. Dit wil zeggen dat Buckaroo geen creditcardgegevens vastlegt zodanig dat er misbruik van gemaakt kan worden door derden. In geval van misbruik, zal Buckaroo dit te allen tijde melden aan de daarvoor bevoegde Justitionele instantie.

Buckaroo wordt meerdere keren per jaar gecontroleerd op de eisen van PCI Data Security Standards. Daarnaast wordt het bedrijf jaarlijks geaudit door een externe partij die daartoe bevoegd is. Alleen als aan alle eisen voldaan is, wordt het Certificate of Compliance verstrekt.

Mocht er sprake zijn van een onterechte incasso of een geschil met betrekking tot een online betaling, dan kunt u dit altijd melden. Ga dan naar de website van Buckaroo klik op het tabblad ‘Consument’. Buckaroo geeft de melding direct aan ons door.De gegeven van Buckaroo zijn:

Buckaroo Online Payment Services BV

www.buckaroo.nl
Postbus 40222
3504 AA Utrecht
Nederland

Tel: +31 30 711 50 00
E-mail: info@buckaroo.nl