Douglas houten tuinhuis op maat gemaakt

Douglas houten tuinhuis op maat gemaakt

Douglas houten carport op maat gemaaktPrijs per m² Meter Price 3.234,63 2.673,25 Winkelprijs Normale prijs 3.234,63 2.673,25 Onze prijs 3.234,63 2.673,25
Inclusief 21% BTW Exclusief BTW
Art.nr.
70762500
Beschikbaarheid: Op voorraad
Werkdagen vóór 15:00 besteld, levertijd 3 werkdagen

Douglas houten carport op maat gemaakt

Wat heerlijk, u heeft net gemeten welke maat Douglas houten overkapping in uw tuin past en wij kunnen deze exact voor u op maat maken voor de allerbeste prijs in de Benelux! Het wordt nog leuker, in 48-72 uur wordt de door u samengestelde Douglas overkapping bij u afgeleverd!

Zoals gezegd maken wij de door u hierboven samengestelde Douglas houten overkapping helemaal tot op de cm nauwkeuring op maat. Alle zwaluwstaarten, inkepingen en verbindingen zijn allemaal al exact op de juiste positie aangebracht en de, indien van toepassing, gekozen Zweedsrabatten voor de wanden zijn, samen met het bijhorende regelwerk, al netjes op maat gezaagd. U hoeft de overkapping alleen nog maar in elkaar te zetten. Een duidelijke handleiding wordt meegeleverd.

Onze prijzen zijn inclusief btw, alle benodigde schroeven, beslag voor een eventuele deur, aluminium daktrimmen en vliegvuurbestendige EPDM dakbedekking en bijhorende contactlijm. Kortom écht een compleet DHZ pakket!

XXL Direct gebruikt het beste Europese Douglas hout verkrijgbaar, keurig netjes door ons zelf geschaafd en daarna bewerkt. Dus geen ruwhout (fijnbezaagd) met allemaal splinters. U kunt het hout, indien gewenst, eventueel direct in de beits zetten om de overkapping uw eigen kleur mee te geven. Naast het op maat gemaakte Douglas hout bestaat het door u te ontvangen pakket uit vliegvuurbestendige EPDM dakfolie en aluminium daktrimmen. De laatste in kleur naar keuze.

Onderstaand een overzicht van alle gebruikte onderdelen voor een op maat gemaakte Douglas houten carport.

Douglas houten onderconstructie:

Staanders, 145 mm x 145 mm, geschaafd Douglas hout. Aantal staanders is altijd zoals zichtbaar in de 3D weergave bij de maten van uw keuze. Staanders zijn voorzien van een hoek- of brede verbinding voor eenvoudige montage van de ringbalk en hebben een boorgat in de onderzijde voor montage van een eventuele poer. De hoogte is voor alle staanders gelijk.

Douglas houten staander hoek verbindingDouglas hout staander brede verbinding

Ringbalken, 65 mm x 195 mm, geschaafd Douglas hout. De ringbalken zijn allemaal voorzien van ingefreesde inkepingen voor snelle en zeer stevige montage van de liggers en eventuele overstekdelen. Bij een breedte van de carport van meer dan 4 meter bestaat de ringbalk uit 2 of meer delen die zijn voorzien van een haaklas. Alle ringbalken zijn op de juiste lengte gezaagd.

Douglas hout haaklas verbinding in ringbalk

Liggers, 65 mm x 145 mm, geschaafd Douglas hout. Alle liggers, ook wel gordingen genoemd, zijn voorzien van inkepingen voor directe en juiste montage op de ringbalken. Tevens zijn alle liggers voorzien van inkepingen waardoor de meegeleverde vogelschotten zonder schroeven kunnen worden geplaatst tussen de liggers. Alle liggers zijn voor u op de juiste lengte gezaagd.

Douglas houten ligger met inkeping voor ringbalk en vogelschot

Sponningsplanken, 19 mm x 180 mm, geschaafd Douglas hout. De sponningsplanken gebruikt u om het dak van de carport te maken. Deze kunt u snel aanbrengen met meegeleverde schroeven. De sponningsplanken hebben wij niet voor u op maat gemaakt, reden hiervoor is dat wanneer de carport niet exact haaks zou staan op maat gezaagde planken net niet mooi passen. U kunt na montage van de sponningsplanken zeer eenvoudig zelf met een hand-cirkel of decoupeerzaag de planken langs de ringbalk afzagen.

De sponningsplanken zijn voorzien van een mooie velling rand waardoor van onderaf een mooie afwerking zichtbaar is.

Sponningsplank douglas hout met vellingrand 19 x 180

Boeideel, 19 mm x 195 mm, geschaafd Douglas hout. Boeidelen monteert u met schroeven op de kopsekant van de liggers of aan de zijkant op meegeleverde klossen. De boeidelen zijn nog niet op maat gezaagd om dezelfde reden als de sponningsplanken dit niet zijn.

Douglas hout boeideel geschaafd 19 x 195

Sierlijst, 19 mm x 60 mm, geschaafd Douglas hout. De sierlijsten monteert u aan de bovenzijde op het boeideel waardoor u voldoende dikte hebt om een daktrim aan te brengen. Sierlijsten monteert u met schroeven van binnen uit op het boeideel. De sierlijsten zijn nog niet op maat gezaagd om dezelfde reden als de sponningsplanken dit niet zijn.

Douglas hout sierlijst, geschaafd 19 x 60 mm

Wanden

Besteld u ook wanden bij uw carport dan bestaan deze uit onderstaande artikelen:

Regels, 45 mm x 70 mm, geschaafd Douglas hout. Zowel de horizontale als vertikale regels zijn precies op maat gemaakt en voorzien van inkepingen voor snelle montage.

Douglas houten regel 45 x 70 mm

Zweedsrabat (potdeksel), 12/26 mm x 175 mm, geschaafd Douglas hout. U ontvangt naar keuze blanke of zwarte rabatten. Deze zijn door ons reeds op maat gezaagd zodat deze direct op het aangebrachte regelwerk kunnen worden gemonteerd. Heeft u ook een deur meebesteld dan zijn de rabatten voor die wand passend voor de totale breedte van deze wand maar nog niet voor de deur, dit doen we met een reden zodat u zelf de plaats van de deur in de wand nog kunt wijzigen. De rabatten zijn aan de rechte zijde geschaafd en aan de schuine zijde fijnbezaagd.

Douglas hout Zweeds Rabat-Potdeksel 12 26x175 werkende breedteDouglas hout Zweeds Rabat-Potdeksel Zwart 12 26x175 werkende breedte

Deur, enkel opgeklampt, 1000 mm x 2145 mm, geschaafd Douglas hout. XXL Direct past alleen de hoogeste kwaliteit deuren toe. Geen goedkope deur met eindeloos gezeur maar een prachtige zwaar uitgevoerde deur waarbij u geen last heeft van klemmen of niet goed kunnen sluiten van de deur omdat deze te veel gekrompen is. Aan u de keuze voor bijgeleverd beslag verzinkt of in zwart gespoten. Beslagset bestaat uit 2 x verstelbare heng 670x40x5 en een slot met 3 sleutels en beslag. De deur en het slot kan naar keuze in het werk links of rechtsdraaiend worden toegepast.

 

EPDM Dakbedekking en daktrimmen

Heeft u gekozen voor een carport incl. EPDM dakbedekking dan bestaat dit uit de volgende artikelen.

EPDM Dakfolie, 1,14 mm dik EPDM Dakfolie, vliegvuurbestendig, keurig voor u op maat gesneden. Bij de dakfolie wordt voldoende spuitlijm meegeleverd om uw dak snel en netjes aan te brengen. Tevens wordt een dakdoorvoer met een diameter van 75 mm meegeleverd.

EPDM Dakfolie 1,14 mm vliegvuurbestendig

Daktrimmen aluminium, 45 x 45 x 2500 mm daktrimmen aluminium met 4 buitenhoeken en koppelstukjes. Aan u de keuze voor blanke, zwarte RAL 9005 of antraciete RAL 7016 daktrimmen.

Daktrim 45 x 45 blank aluminiumDaktrim 45 x 45 antraciet RAL 7016 Daktrim 45 x 45, zwart RAL 9005

Fundering

Antraciete poeren, 150 x 150 x 580 mm antraciete poeren met ingestort draadeinde M16 en handig in hoogte verstelbare bevestigingsplaat.

Betonpoer antraciet 150x150x580 met facetrand en stelplaat

Funderingsbalk kunststof, 3000 x 70 x 40 mm. Aanrader als bescherming van uw regelwerk en rabatten tegen optrekkend vocht. Deze zaagt u eenvoudig in het werk op maat, kleur zwart.

 

Douglas houten buitenverblijf 500 x 350

Douglas houten carport 500 x 350

 

Meer informatie
Algemene kenmerken
Garantie5 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Douglas houten carport op maat gemaakt
Uw waardering