Compleet polycarbonaat kanaalplaten dak op maat

Compleet polycarbonaat kanaalplaten dak op maat

Douglas overkapping op maat gemaakt 4 m x 2,5 m, heldere platen, antraciete profielen

Douglas overkapping op maat gemaakt 4 m x 2,5 m, heldere platen, antraciete profielen

Douglas overkapping op maat gemaakt 3 m x 2,5 m, heldere platen, antraciete profielenPrijs per m² Meter Price 1.229,55 1.016,16 Winkelprijs Normale prijs 1.229,55 1.016,16 Onze prijs 1.229,55 1.016,16
Inclusief 21% BTW Exclusief BTW
Art.nr.
70651015
Beschikbaarheid: Op voorraad
Werkdagen vóór 15:00 besteld, levertijd 2-3 werkdagen

Een Douglas houten terrasoverkapping speciaal voor u op maat gemaakt en dat voor de gegarandeerd de laagste prijs in de Benelux? U heeft hem gevonden!

Wij maken binnen 48 uur de door u hierboven gekozen overkapping helemaal voor u en tot op de cm nauwkeuring op maat. Alle zwaluwstaarten, inkepingen en verbindingen zijn allemaal al exact op de juiste positie aangebracht, u hoeft hem alleen nog maar in elkaar te zetten (een duidelijke gebruiksaanwijzing wordt meegeleverd).

XXL Direct gebruikt het beste Douglas hout verkrijgbaar, keurig netjes geschaafd dus geen ruwhout met allemaal splinters, U kunt het hout, indien gewenst, eventueel direct in de beits zetten om de overkapping uw eigen kleur mee te geven. Naast het op maat gemaakte Douglas hout bestaat het door u te ontvangen pakket uit een compleet polycarbonaat kanaalplaten dak met de door u gekozen aluminium profielen, ook allemaal speciaal voor u op maat gemaakt!

Waaruit bestaat een op maat gemaakte Douglas houten terrasoverkapping van XXL Direct uit?

Douglas houten onderconstructie:

Staanders, 145 mm x 145 mm, geschaafd Douglas hout. Aantal staanders is altijd zoals zichtbaar in de 3D weergave bij de maten van uw keuze (weergave t/m 15 meter, hierboven is de verhoudig gelijk maar niet zichtbaar). Staanders zijn voorzien van een inkeping voor eenvoudige montage van de dwarsligger.

 Douglas staander 145 x 145 mm voorzien van inkeping

Muurbalk, 65 mm x 145 mm, geschaafd Douglas hout. De muurbalk is voorzien van ingefreesde zwaluwstaarten voor snelle, zeer stevige en bijna onzichtbare montage van de liggers. Bij breedte van overkapping van meer dan 4 meter bestaat deze uit 2 of meer delen voorzien van een haaklas. Bij een diepte van meer dan 4 meter ontvangt u een extra dikke muurbalk van 65 mm x 195 mm.

 Muurbalk voorzien van ingefreesde zwaluwstaarten

Dwarsligger, 65 mm x 195 mm, geschaafd Douglas hout. Dwarsligger is voorzien van inkepingen voor eenvoudige montage van de liggers. Bij breedte van overkapping van meer dan 4 meter bestaat deze uit 2 of meer delen voorzien van een haaklas.

 Dwarsligger voorzien van inkepingen

Liggers, 65 mm x 145 mm, geschaafd Douglas hout. Lengte afhankelijk van diepte dak. Liggers zijn voorzien van gefreesde zwaluwstaarten voor snelle, zeer stevige en bijna onzichtbare montage in de muurbalk. Liggers zijn altijd passend bij de gekozen diepte van het dak. Bij een diepte van meer dan 4 meter ontvangt u extra dikke liggers van 65 mm x 195 mm.

 Liggers voorzien van gefreesde zwaluwstaarten

Schoren, 45 mm x 95 mm, geschaafd Douglas hout. Lengte altijd 650 mm. U ontvangt bij 2 staanders 2 schoren en bij 3 staanders 4 schoren etc.

 Schoren voor extra stevigheid

Optie:

Betonpoer, piramide 150 mm x 150 mm / 250 mm x 250 mm x 350 mm incl RVS stelplaat.

 Betonpoer met stelplaat en draadbout

Polycarbonaat kanaalplatendak

XXL Direct levert professionele kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs, door ons is een zorgvuldige selectie gemaakt van materialen welke allemaal uit Europa komen, wij bieden 10 jaar garantie op het gehele dak. Het dak is zowel UV als hagelbestendig.

Onderstaand vindt u een opsomming van alle bij dit complete dak behorende artikelen in geval van antraciet RAL 7016 keuze, bij blank aluminium en RAL 9005 zwart zijn de geleverde onderdelen exact gelijk.

Dak tbv douglas overkapping alle artikelen

Toepassing

De toepassingsmogelijkheden voor een douglas houten overkapping zijn eindeloos. Zo is deze te gebruiken als dak of afdak voor een terrasoverkapping, veranda, carport, aanbouw, serre, schuur, fietsoverkapping, fietsschuur, fietsenhok, fietsenberging etc.

Handleiding

Download hier de handleiding voor deze douglas houten terrasoverkapping.

Adobe PDF Handleiding douglas houten terrasoverkapping met kanaalplaten dak

Douglas houten terrasoverkapping op maat

Meer informatie
Product Details
KleurHelder
Algemene kenmerken
Dak profiel kleurAntraciet (RAL 7016) Dak polycarbonaatHelder
Soort dakAan muur Soort houtGeschaafd Douglas
Garantie5 jaar Lichtdoorlaat %64 (helder)
UV-bestendigJa, één zijde Geluidsdemping dB21
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Douglas overkapping op maat gemaakt 3 m x 2,5 m, heldere platen, antraciete profielen
Jouw waardering