Douglas houten terrasoverkapping op maat

Douglas overkapping op maat gemaakt 3 m x 2,5 m, heldere platen, antraciete profielen

Compleet polycarbonaat kanaalplaten dak op maatPrijs per m² Meter Price 810,89 670,16 Winkelprijs Normale prijs 810,89 670,16 Onze prijs 810,89 670,16
Inclusief 21% BTW Exclusief BTW
Art.nr.
70601000
Beschikbaarheid: Op voorraad
Werkdagen vóór 15:00 besteld, levertijd 2 werkdagen

Net gemeten wat voor maat dak u nodig hebt? Bij XXL Direct kunt u het door u gewenste dak volledig voor u op maat laten maken en in 48 uur geleverd krijgen!

Wij snijden de polycarbonaat kanaalplaten exact voor u op maat en zorgen dat de aluminiumprofielen netje op maat zijn gezaagd en alle bijhorende rubbers en schroeven er bij worden geleverd. Enige wat u nog hoeft te doen is het dak plaatsen. Dit is een compleet dak voor bevestiging aan een muur of wand met naar keuze blanke, RAL 7016 antraciete of RAL 9005 zwarte profielen. De minimale breedte bedraagt 2,75 meter en maximaal 50,06 meter. De minimale diepte is 2 meter en maximaal 5. Verder heeft u de keuze uit heldere of opaal witte platen, zie voor keuze van de juiste platen hieronder. 

Dit dak wordt compleet met alle benodigdheden en een duidelijke gebruksaanwijzing geleverd, zelfs wanneer u twee linkerhanden heeft kunt u dit dak met gemak in elkaar zetten. Dit dak wordt zonder onderconstructie geleverd. Aanbevolen dakafschot is 8 graden. Tip! De breedte van de meegeleverde aluminium bovenprofielen zijn 65 mm, wanneer u liggers kiest van minimaal 65 mm breedte kijkt u van onderaf hier niet tegenaan.

Zoekt u een compleet dak met een douglas houten onderconstructie op maat gemaakt? Kijk dan bij: Douglas houten terrasoverkappingen op maat.

Heldere of opaal witte polycarbonaat kanaalplaten?

Ons advies is zeer eenvoudig. Gaat u het dak gebruiken voor een overkapping waar u onder gaat zitten, dan adviseren wij het volgende:

Ligt uw terras op NW tot NO kies dan voor heldere platen. Bij alle andere windrichtingen zijn opaal witte platen echt een beter idee. Reden hiervoor is eenvoudig, u maakt vooral gebruik van uw overkapping wanneer de zon schijnt. Bij heldere platen wordt het dan snel erg warm onder de overkapping. Bij opaal witte platen is dit beduidend minder. Wordt het dan niet te donker in huis met opaal witte platen wanneer de overkapping tegen een muur staat met een groot raam naar bijv. de woonkamer? Nee, dit valt echt reuze mee. Onze opaal witte platen laten maar liefst 55% van het licht door, dit is veel meer dan u denk en zorgt ook in de winter voor meer dan voldoende lichtinval.

Waaruit bestaat dit complete polycarbonaat kanaalplatendak

XXL Direct levert professionele kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs, door ons is een zorgvuldige selectie gemaakt van materialen welke allemaal uit Europa komen, wij bieden 10 jaar garantie op het gehele dak. Het dak is zowel UV als hagelbestendig.

Onderstaand vindt u een opsomming van alle bij dit complete dak behorende artikelen in geval van antraciet RAL 7016 keuze. Bij blank aluminium en RAL 9005 zwart zijn de geleverde onderdelen exact gelijk.

Dak tbv douglas overkapping alle artikelen

Toepassing

De toepassingsmogelijkheden voor dit complete dak zijn eindeloos. Zo is deze te gebruiken als dak of afdak voor een terrasoverkapping, veranda, carport, aanbouw, serre, schuur, fietsoverkapping, fietsschuur, fietsenhok, fietsenberging etc.

Handleiding

Download hier de handleiding voor dit polycarbonaat kanaalplaten dak.

Adobe Gebruiksaanwijzing polycarbonaat kanaalplaten dak

Meer informatie
Algemene kenmerken
Garantie5 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Compleet polycarbonaat kanaalplaten dak op maat
Uw waardering