Douglas houten terrasoverkapping op maatPrijs per m² Meter Price 1.838,62 1.519,52 Winkelprijs Normale prijs 1.838,62 1.519,52 Onze prijs 1.838,62 1.519,52
Inclusief 21% BTW Exclusief BTW
Art.nr.
70651000
Beschikbaarheid: Op voorraad
Werkdagen vóór 15:00 besteld, levertijd 4-6 werkdagen

Een Douglas houten terrasoverkapping speciaal voor u op maat gemaakt en dat voor de gegarandeerd de laagste prijs in de Benelux? U heeft hem gevonden!

Wij maken binnen 48 uur de door u hierboven gekozen overkapping helemaal voor u en tot op de cm nauwkeuring op maat. Alle zwaluwstaarten, inkepingen en verbindingen zijn allemaal al exact op de juiste positie aangebracht, u hoeft hem alleen nog maar in elkaar te zetten (een duidelijke gebruiksaanwijzing wordt meegeleverd). Het meegeleverde polycarbonaat kanaalplaten dak is overigens ook netjes voor u op maat gesneden en gezaagd.

XXL Direct gebruikt het beste Douglas hout verkrijgbaar, keurig netjes geschaafd dus geen ruwhout met allemaal splinters, U kunt het hout, indien gewenst, eventueel direct in de beits zetten om de overkapping uw eigen kleur mee te geven. Naast het op maat gemaakte Douglas hout bestaat het door u te ontvangen pakket uit een compleet polycarbonaat kanaalplaten dak met de door u gekozen aluminium profielen, ook allemaal speciaal voor u op maat gemaakt!

Waar bestaat een op maat gemaakte Douglas houten terrasoverkapping van XXL Direct uit?

Douglas houten onderconstructie:

Staanders, 145 mm x 145 mm, lengte 2400 mm geschaafd Douglas hout. Aantal staanders is altijd zoals zichtbaar in de 3D weergave bij de maten van uw keuze (weergave t/m 15 meter, hierboven is de verhoudig gelijk maar niet zichtbaar). Staanders zijn voorzien van een inkeping voor eenvoudige montage van de dwarsligger. Doorloophoogte 2195 mm.

 Douglas staander 145 x 145 mm voorzien van inkeping

Muurbalk, 65 mm x 145 mm, geschaafd Douglas hout. De muurbalk is voorzien van ingefreesde zwaluwstaarten voor snelle, zeer stevige en bijna onzichtbare montage van de liggers. Bij breedte van overkapping van meer dan 4 meter bestaat deze uit 2 of meer delen voorzien van een haaklas. Bij een diepte van meer dan 4 meter ontvangt u een extra dikke muurbalk van 65 mm x 195 mm.

 Muurbalk voorzien van ingefreesde zwaluwstaarten

Dwarsligger, 65 mm x 195 mm, geschaafd Douglas hout. Dwarsligger is voorzien van inkepingen voor eenvoudige montage van de liggers. Bij breedte van overkapping van meer dan 4 meter bestaat deze uit 2 of meer delen voorzien van een haaklas.

 Dwarsligger voorzien van inkepingen

Liggers, 65 mm x 145 mm, geschaafd Douglas hout. Lengte afhankelijk van diepte dak. Liggers zijn voorzien van gefreesde zwaluwstaarten voor snelle, zeer stevige en bijna onzichtbare montage in de muurbalk. Liggers zijn altijd passend bij de gekozen diepte van het dak. Bij een diepte van meer dan 4 meter ontvangt u extra dikke liggers van 65 mm x 195 mm.

 Liggers voorzien van gefreesde zwaluwstaarten

Schoren, 45 mm x 95 mm, geschaafd Douglas hout. Lengte altijd 650 mm. U ontvangt bij 2 staanders 2 schoren en bij 3 staanders 4 schoren etc.

 Schoren voor extra stevigheid

Optie:

Betonpoer, 150 mm x 150 mm antraciet met facetrand, hoogte 580 mm incl. handig verstelbare plaat en 4 houtbouten.

 Betonpoer antraciet met facetrand en handig verstelbare plaatmet stelplaat en draadbout

Polycarbonaat kanaalplatendak 

XXL Direct levert professionele kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs, door ons is een zorgvuldige selectie gemaakt van materialen welke allemaal uit Europa komen, wij bieden 10 jaar garantie op het gehele dak. Het dak is zowel UV als hagelbestendig. Het meegeleverde polycarbonaat kanaalplaten dak is ook helemaal voor u op maat gesneden en gezaagd, dus de polycarbonaat kanaalplaten zijn netje in de breedte en lengte gesneden en de aluminium profielen afgekort in de juiste lengte.

Onderstaand vindt u een opsomming van alle bij dit complete dak behorende artikelen in geval van antraciet RAL 7016 keuze, bij blank aluminium en RAL 9005 zwart zijn de geleverde onderdelen exact gelijk.

Dak tbv douglas overkapping alle artikelen

Toepassing

De toepassingsmogelijkheden voor een douglas houten overkapping zijn eindeloos. Zo is deze te gebruiken als dak of afdak voor een terrasoverkapping, veranda, carport, aanbouw, serre, schuur, fietsoverkapping, fietsschuur, fietsenhok, fietsenberging etc.

Handleiding

Download hier de handleiding voor deze douglas houten terrasoverkapping.

Adobe PDF Handleiding douglas houten terrasoverkapping met kanaalplaten dak

Levering

Levering vindt altijd plaats in overleg. Zodra u uw order heeft geplaatst nemen wij contact met u op om een dag van levering te af te spreken. Normaliter is 3-4 werkdagen naar het plaatsen van uw bestelling. Komt iets anders u veel beter uit dan kan dit natuurlijk ook.

 

Douglas houten terrasoverkapping op maat

 

Na het zien van dit alles toch liever een overkapping met een plat dak? Deze bieden wij ook volledig op maat gemaakt. Kijk snel verder bij Douglas overkapping op maat gemaakt.

 

Meer informatie
Algemene kenmerken
Garantie5 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Douglas houten terrasoverkapping op maat
Uw waardering