5 x inspiratie voor jouw badkamer

5 x inspiratie voor jouw badkamer

 

Je badkamer een makeover geven is geen kleine klus, om het je iets gemakkelijker te maken hebben we een aantal badkamers met onze wandpanelen op een rij gezet. Zo kun je voldoende inspiratie opdoen voor je aan de slag gaat. Want; kies je bijvoorbeeld voor een natuurlijke uitstraling met wandpaneel Carrara of ga je voor een gedurfd exemplaar zoals wandpaneel Milano? Hieronder vind je 5 inspirerende ideeën om je badkamer nieuw leven in te blazen.

Benieuwd naar het product?

Bekijk wandpanelen
 

Natuurlijke elementen

Een badkamer met natuurlijke elementen is razend populair. Denk aan houten accenten, planten en het gebruik van marmerlook wandpanelen. Het hout geeft een warme, rustieke uitstraling terwijl het marmer luxe toevoegt. In deze badkamer is wandpaneel Carrara wit gebruikt, een elegant exemplaar.

Minimalistisch Design

Een minimalistisch ontwerp kan een gevoel van ruimte en kalmte creëren. Kies voor eenvoudige kleurenschema's en strakke lijnen. Minimalistische kranen en douchekoppen dragen bij aan een strakke uitstraling. Een wandpaneel dat super goed aansluit bij deze stijl is de Bolzano beige. Dit wandpaneel heeft een rustig patroon en een neutrale tint waardoor het paneel vrijwel in elke badkamer past!

Industrieel design

Ben je meer op zoek naar een stoere look in jouw badkamer? Dan is wandpaneel Messina een hele goede keuze. In deze badkamer is de kleur betongrijs gebruikt, maar we hebben dit wandpaneel ook beschikbaar in 3 lichtere tinten. Voor een warme kleur kun je goed uit de voeten met wandpaneel Catania, deze is beschikbaar in 8 tinten van heel lichtbeige tot aan bruin.

Kleur en Contrast

Als je van kleur houdt, overweeg dan om een wat gedurfd wandpaneel te gebruiken in je badkamer zoals wandpaneel Modena. Combineer het met contrasterende kleuren zoals wit en zwart wat zorgt voor een klassieke, maar gewaagde uitstraling.

Hotel chique 

Wil je het luxe hotelgevoel thuis nabootsen? Ga dan voor wandpaneel Milano, dit zwart marmeren wandpaneel in combinatie met de koperkleurige kranen en accessoires geven de badkamer een chique uitstraling waar je heerlijk tot rust kunt komen.

 

Of je nu van een minimalistische uitstraling houdt of graag wat kleur en contrast toevoegt, er zijn talloze manieren om je badkamer om te toveren tot een fijne ruimte. Het belangrijkste is dat je kiest voor elementen die bij jouw persoonlijke stijl en behoeften passen. Dus neem een kijkje bij onze wandpanelen en creëer de badkamer van je dromen!

Lees ook deze artikelen