Polycarbonaat kanaalplaten

Filteren

Banner 10.000 reviews kortingen

Polycarbonaat kanaalplaten

Onze polycarbonaat X5-16 (X-Wall) kanaalplaten zijn de meest gebruikte kunststof platen voor het bouwen van terrasoverkappingen, carports, fietsoverkappingen, houthokken en meer. Deze platen zijn eenvoudig en snel te monteren en met een sterkte die 250 keer groter is dan glas, biedt polycarbonaat een stevige en duurzame oplossing. Al onze polycarbonaat kanaalplaten zijn 98 cm breed en 1,6 cm dik, en zijn beschikbaar in verschillende lengtes van 2,5 meter, 3 meter, 3,5 meter, 4 meter, 4,5 meter en 5 meter in helder en opaalwit. Bovendien bieden we 10 jaar garantie op al onze polycarbonaat kanaalplaten!

Ben je niet op zoek naar losse polycarbonaat platen, maar naar een compleet dak of een Douglas houten terrasoverkapping met polycarbonaat kanaalplaten dak? Kijk snel verder bij onze complete polycarbonaat kanaalplaten daken of complete terrasoverkappingen van Douglas hout.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Polycarbonaat kanaalplaten voor een compleet dak

Deze sterke, holle polycarbonaar kanaalplaten zijn uitstekend geschikt om te gebruiken als dak van bijvoorbeeld een terrasoverkapping, fietsenstalling of carport. De kanaalplaten zijn beschikbaar in helder (70% lichtdoorlatend) en opaal wit (55% lichtdoorlatend). Naast losse polycarbonaat kanaalplaten bieden wij ook kant-en-klare daken aan met daarin onze kanaalplaten verwerkt. Hierbij leveren wij precies de juiste aluminium profielen, EPDM (afdicht-) strips, en installatiematerialen. Zo kun je snel en gemakkelijk aan de slag!

Hoe een polycarbonaat kanaalplaat bewerken

Polycarbonaat kanaalplaten zijn op een aantal manieren goed te bewerken, mits je het juiste gereedschap gebruikt. Je kunt een kanaalplaat namelijk prima zagen, boren, buigen en snijden, maar houd hierbij rekening dat het een enorm sterk materiaal is én maar liefst 1,6 cm dik.

De kanaalplaten zijn niet geschikt om te frezen, schuren en breken. Hierbij beschadigt het materiaal.

Gratis monster aanvragen

Heb je interesse in onze polycarbonaat kanaalplaten, maar weet je niet zeker welke variant je het meest geschikt vindt? Vraag dan gerust een gratis monster aan. Je kunt dit gemakkelijk doen op de productpagina van de kanaalplaat waarvan je een sample wilt ontvangen via de knop ''gratis monster aanvragen''. Je betaalt hiervoor alleen de verzendkosten.