Een nieuwe badkamer in één dag: snel en stijlvol renoveren

Een nieuwe badkamer in één dag: snel en stijlvol renoveren

 

In één dag jouw badkamer renoveren, het klinkt haast te mooi om waar te zijn.

Wat als ik je vertel dat dit met onze wandpanelen écht mogelijk is. Wandpanelen zijn namelijk dé oplossing voor tegels in de badkamer. Je hoeft niet te slopen en je hebt geen stof, puin en wekenlange overlast. Hoe dit in zijn werk gaat? In deze blog ga ik dieper in op het renoveren van een badkamer in één dag. Zonder concessies te doen in stijl en kwaliteit.

 

Benieuwd naar het product?

Bekijk onze wandpanelen
 

De voordelen van wandpanelen:

  • Geen sloopwerk: de oude tegels in de badkamer kunnen gewoon blijven zitten
  • Minder afval: doordat je niet hoeft te slopen
  • Je hoeft niet zelf te zagen: wij zagen alle 4 mm wandpanelen gratis voor je op maat
  • Eenvoudig monteren: de wandpanelen monteer je zo over de bestaande tegels heen
  • Veel schoonmaakgemak: als bijkomend voordeel heb je ook geen voegen meer die vies worden van schimmel en kalkaanslag. Alleen een sopje en een zachte doek en je wandpanelen zijn weer schoon

Planning en voorbereiding

Als eerste stap is het handig om helder te hebben hoe je wilt dat jouw badkamer eruit komt te zien. Onze wandpanelen zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en patronen waardoor je diverse kanten op kunt. Bij twijfel tussen kleuren en patronen, of wanneer je de wandpanelen in het echt wilt ervaren voor je ze bestelt, kun je gemakkelijk gratis samples aanvragen of langskomen in onze showroom in Heteren. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

 

In deze blog doe je extra inspiratie op voor jouw nieuwe badkamer

Inmeten van de wandpanelen

Nadat je een keuze hebt gemaakt welk wandpaneel het mag worden kun je beginnen met inmeten, in onze inmeet handleiding staat stapsgewijs beschreven hoe je dit doet en waar je rekening mee moet houden. Heb je dit gedaan? Dan geef je gemakkelijk de maten in millimeter door op onze website bij het gewenste wandpaneel. Daarna zorgen wij ervoor dat het exact in de juiste afmeting bij jou thuis geleverd wordt. Je kunt de wandpanelen ook gemakkelijk zelf met een cirkel- of decoupeerzaag op maat of in een gewenste vorm zagen. Gebruik hiervoor een zaagblad met fijne tanden en zaag rustig op lage toeren door het paneel. 

Heb je gekozen voor onze klik-wandpanelen? Deze bestel je per stuk en zaag je gemakkelijk zelf op maat door middel van een cirkel- of decoupeerzaag. Hoe je dat doet lees je hier.

 

Montage in één dag

Zodra jouw bestelling na een paar dagen binnen is kun je al aan de slag! Hiervoor maak je de huidige (tegel)wand goed schoon en droog, schuur je de achterkant van het paneel licht op en monteer je deze door middel van High Tack kit tegen de wand. Nadat je dit gedaan hebt, werk je het wandpaneel af met speciale Alcoxy siliconenkit. Je kunt ervoor kiezen bij het afwerken ook nog afwerkingsprofielen te gebruiken, dit is een kwestie van smaak!

Het gebruik van onze wandpanelen vermindert niet alleen de tijd die je kwijt bent aan het renoveren en monteren, maar ze geven ook een modern en strak uiterlijk aan je badkamer.

Een stap-voor-stap handleiding van de montage van onze 4 mm wandpanelen vind je hier.

 

 

Supersnel een nieuwe look in jouw badkamer

Het renoveren van een badkamer in één dag is een uitdaging, maar het gebruik van onze wandpanelen maakt het een stuk eenvoudiger. Voor je het weet kun je genieten van een compleet nieuwe look in jouw badkamer en dit zonder weken vol overlast!

Heb je nog vragen of behoefte aan advies? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag!

 

 

Lees ook deze artikelen