Let op: op 27 april (Koningsdag) zijn wij gesloten!

Kerstsfeer in de tuin met een overkapping

Kerstsfeer in de tuin met een overkapping

Soms vergeten we hoe fijn het is om júist in de winter veel buiten te zijn. Warm gekleed, glühwein en misschien wel een kampvuur: we sluiten de tuin niet af dit seizoen, we brengen er juist een gezellige kerstsfeer in. Zo kun je deze winter jouw vrienden uitnodigen voor een winterbarbecue!

Benieuwd naar het product?

Bekijk overkappingen

Winters genieten

Onder de overkapping

Overkapping een must

Twijfelde je deze zomer om een overkapping aan te schaffen? Misschien leek het je wel overbodig, omdat je er in de winter minder gebruik van maakt. Een ding is zeker: óók in de winter is de overkapping een heerlijke uitkomst. Vaak houd je met een overkapping niet alleen regen, sneeuw of wind tegen, ook de temperatuur blijft een stukje hoger. Plaats een heater onder de overkapping en het is heerlijk warm en droog genieten, waardoor je het hele jaar van het buitenleven kunt genieten.

Organiseer een winterbarbecue

Dankzij de overkapping heb je tijdens de feestdagen meer mogelijkheden, een diner aan de eettafel binnenshuis is namelijk niet meer de enige optie. Mogen wij met je meedenken? Organiseer een winterbarbecue! Dit scheelt een hoop geregel binnenshuis, en daarnaast is het uiteraard ook nog eens heel gezellig. Natuurlijk zien wij daar direct nog een voordeel: de verwarming binnenshuis hoeft niet zo hoog aan te staan voor je gasten, dat scheelt weer. Maar eerst het belangrijkste: jouw overkapping kerstklaar maken, daar lees je hieronder meer over.

Overkapping in de tuin

Loungeset onder de overkapping

Eethoek onder de overkapping

Aan de slag met de kerstsfeer

Naast praktische voordelen van een overkapping, kun je er ook nog eens veel mee qua decoratie. Met name deze kerst. Breng verlichting aan op de bovenkant van je overkapping en pak de palen van uw overkapping in met dennenslingers. Heb je een loungeset onder je overkapping staan? Ga dan voor donkere tinten kussentjes, met uiteraard knallend rood ertussen: de kerstman moet wel bij het geheel passen natuurlijk.

Wil je meer informatie over de overkappingen? Onze experts kijken altijd graag met je mee. 

Lees ook deze artikelen