Montageclip met afstandsring en schroef.

Montageclip voorzetraam compleet

Klittenband zwart, zelfklevend, 10 mm breed, 20 meter lang

Klittenband zwart, zelfklevend, 20 meter, breedte 10 mm

Klittenband wit, zelfklevend, 20 meter, breedte 10 mm

Waardering:
100%

Super eenvoudige montage

Boren en schroeven niet nodig

Haast onzichtbaar op kozijn

Haak en lus, beide 20 meter

Kleur: wit

Breedte: 10 mm

Lengte: 20 meter, op rol

Onze prijs Normale prijs 39,95 33,02 Actieprijs Speciale prijs 29,95 24,75
Inclusief 21% BTW Exclusief BTW
Art.nr.
32832020
Beschikbaarheid: Op voorraad
Werkdagen vóór 15:00 besteld, levertijd 2-3 werkdagen

Dit zelfklevend klittenband in de kleur wit, ontvang je op één rol van 20 meter. De microhaken en lussen zitten beide in één verpakking en je ontvangt van beide 20 meter. Het klittenband wordt veel toegepast voor het monteren van voorzetramen van Plexiglas of polycarbonaat wanneer er geen ruimte of mogelijkheid is voor montageclips, of wanneer de montage minder zichtbaar moet zijn. Het klittenband heeft een hoge kleefkracht en ons advies is om de band met microhaken (ruw oppervlak) op het kozijn te plakken, het lusband (zacht oppervlak) komt dan op het Plexiglas of polycarbonaat.

Je kunt met 1 rol klittenband gemiddeld 3-5 voorzetramen plaatsen! Klittenband is zonder enige twijfel onze meest voordelige en ook nog snelste manier van voorzetramen monteren. 

Hoe breng je het klittenband aan: maak het kozijn schoon en vetvrij, breng het microhaken klittenband strak langs de rand van het kozijn aan. Na het aanbrengen overal goed aandrukken. Verwijder aan één zijde van het Plexiglas de beschermfolie en breng strak langs de rand het lusband aan, ook hierbij na het aanbrengen overal goed aandrukken. Hierna 48 uur wachten en nogmaals al het klittenband goed aandrukken, hierna kan het voorzetraam worden aangebracht. 

Welke maten voorzetramen kunnen worden geplaatst met klittenband? Zie onderstaand schema, in groen aangegeven welke afmetingen geschikt zijn:


Informatie voor gebruik bij voorzetramen

Bevestig het klittenband zo dicht mogelijk langs de rand van het voorzetraam, wanneer je het voorzetraam 20 mm langer en breder besteld dan de "in de dag" maat (dit is de maat gemeten aan de binnenzijde van het kozijn) dan heb je aan alle zijden van het voorzetraam exact 10 mm over voor het aanbrengen van het klittenband:

Heb je last van condensatie aan de binnenkant van jouw ramen? Dan kun je ervoor kiezen om aan de onderkant van het voorzetraam een opening van 1 mm in het klittenband te laten.

Instructievideo klittenband:

 

Meer informatie
Product Details
Dikte in mm1 Lengte in mm25
Breedte in mm10 KleurWit
Garantie1 jaar EAN0724751183989
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Klittenband wit, zelfklevend, 20 meter, breedte 10 mm
Uw waardering